Octoplay Ngamanake Lisensi Authority Gaming Malta
toto

Octoplay Ngamanake Lisensi Authority Gaming Malta

Octoplay, studio iGaming munggah-lan-teka, wis nampa lisensi Malta Gaming Toto HK Authority, sing bakal ngidini supplier kanggo ngluwihi tekan ing industri. Studio wis diprodhuksi sawetara judhul banget, kalebu Pearly Shores, Heavy Anchor, lan Hot Harvest , bebarengan karo liyane makarya slot jeneng Blazing Tutul lan Disco Dive.

Octoplay Breaks Ground karo MGA Lisensi
Octoplay mbangun game lisensi, kanthi perusahaan sadurunge entuk status sing diatur ing pasar Romania ing Agustus iki. Perusahaan uga mlebu kemitraan isi karo Betsson, jeneng penting ing industri gambling diatur, lan sarujuk kanggo nyedhiyani perusahaan karo kabeh judhul adhedhasar platform RGS.

CEO Octoplay Carl Ejlertsson nampani kesempatan kanggo nggedhekake Slot Demo jangkauane karo operator lan pemain. Dheweke nampani ijin anyar sing ngidini perusahaan nutupi yuridiksi sing diatur sing nampa lan ngakoni sertifikasi MGA lan dikonfirmasi manawa Octoplay ngarepake ngembangake ing yuridiksi liyane sing dilisensi.

“Kapentingan ing game unik kita wis dhuwur banget wiwit kita dibukak sasi, lan Keluaran SDY kita bungah bab kesempatan sing kabar pangenalan mbukak kanggo kita,”Ejlertsson ditambahake.